ME OLLAAN AWORKS

Kohtaamis- ja promootiotoimisto, joka luo kohtaamisia, joilla on merkitystä. Tavoitteenamme on tuoda hyvä asiakaspalvelu, ammattitaitoinen myyntiosaaminen, sekä aidot välittämisen hetket sinun yrityksesi, sekä asiakkaasi välille.

KOHTI VIIDEN TÄHDEN ASIAKASKOKEMUSTA

Lyötiin viisaat päämme yhteen ja ruvettiin painimaan areenalla joka jo entuudestaan tunnetaan. Myyntityöt ja erilaisten brändien ja tuotteiden promoaminen tunnetaan paremmin kuin omat taskumme. Siksi tuntui ainoastaan fiksulta aloittaa palveluiden tuottaminen alueella joka jo osataan ja missä kaivataan apua.  

Päätös yrityksen perustamisesta tuli, kun tajuttiin että hyviä promoottereita ja myynninedistäjiä tarvitaan yhä enemmän ja enemmän. Ymmärrys tuli viimeistään selväksi messuilla käydessämme, kun huomasimme samojen asiakaspalvelu virheiden tapahtuvan joka puolella messuhallia uudestaan ja uudestaan. Me uskotaan, että asian voi muuttaa ja että asiakaspalvelun ei tarvitse ainoastaan olla palvelua, vaan että se voi olla aito kokemus. 

Tehtävämme onkin siis hyvin yksinkertainen. Tuottaa paras mahdollinen asiakaskokemus ja esitellä sinun brändisi sinun asiakkaillesi niin, että se varmasti muistetaan.  

Palveluihimme kuuluu proomootio-, tapahtuma- sekä valokuvauspalvelut, joita toteutamme suurella intohimolla. Halutaan myös tehdä sinulle elämä helpoksi ja hoitaa kaikki hommat alusta loppuun asti, niin sinä voit sillä aikaa ottaa rennosti ja nauttia tuloksista. Annetaan muuten jokaisen keikan jälkeen sulle raportti siitä, miten hommat on kulkenut!