PALVELUILLAMME
RÄJÄHTÄVÄ LÄHTÖ MYYNTIIN

PROMOOTIO

Promootiopalveluita käytetään myynnin edistämiseen, brändin tunnettuuden lisäämiseen, sekä tuotteiden esittelyyn. Promootiotyöntekijöitä käyttämällä varmistut aina energisestä ja osaavasta palvelusta ihmisille, jotka ovat yrityksellesi tärkeimpiä.

Awrorksin promootiopalveluiden tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset, tuottaa positiivisia elämyksiä, sekä antaa paras mahdollinen kuva tiotteistasi ja brändistäsi. Työntekijämme koulutetaan aina ajan tasalle tuotteistasi ja palveluistasi ennen myyntityötä, jotta he pystyvät auttamaan asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Aworks tarjoaa aina laadukkaita promootiopalveluita sinun tarpeidesi mukaan. Aworksin talon spesiaali on projektien kokonaisvaltainen hoitaminen alusta loppuun, esimerkiksi messupisteen pystytyksestä sen purkamiseen asti. Tarjoamme kuitenkin myös palveluita pienempään tarpeeseen ja saat kauttamme ammattitaitoiset promoottorit tapahtumaan kuin tapahtumaan.

TAPAHTUMAT

Palveluihimme kuuluu kaiken kokoisten tapahtumien järjestäminen, joten tapahtumat voivat olla vaikkapa grilli-ilta nuorisotalolla, tai maistattelut ruokakaupassa.

Tuotantotiimimme ottavat huomioon pienetkin yksityiskohdat ja pitävät huolen tapahtumien sujuvasta kulusta, jotta sinä voisit nauttia tapahtuman lopputuloksista. Aworks järjestää tapahtumat puolestasi ja hoitaa sinulle parhaimmat työntekijät, joita tarvitaan onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi.

Tavoitteenamme on luoda tapahtumia joista puhutaan vielä huomennakin!

VALOKUVAUS

Niinhän sitä sanotaan, että valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvilla luodaan brändin ilmettä, rakennetaan luottamusta, sekä välitetään tunteita. Ammatimaisilla valokuvilla on suuri vaikutus siihen, miten ihminen näkee yrityksen, sekä sen tuottamat palvelut ja tuotteet.

Valokuvauspalveluihimme kuuluvat niin henkilökuvaukset, tapahtumakuvaukset, kuin tuotekuvauksetkin. Kaikki valokuvat toimitetaan huolellisesti käsiteltyinä ja sinulle sopivimmalla tavalla.

Valokuvauspalveluiden yhdistäminen muihin palveluihin on fiksua silloin, kun haluat jakaa laadukkaita kuvia järjestetyistä tapahtumista, kuten messuista, tai maistatteluista. Valokuvaajamme nappaavat kuvat parhaista fiiliksistä, jotta sinä voit jakaa niitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa!

Pysy asiakkaidesi mielessä ja valitse valokuvaus!

VALITSE VAPAUS, VALITSE PALVELUPAKETTI

Valitsemalla kaikki palvelut yhtenä kokonaisena pakettina, et ainoastaan säästä rahaa, vaan mahdollistat itsellesi parhaimman näkyvyyden, sekä parhaimman asiakaskokemuksen. Palveluiden yhdistämisellä brändisi ei ole läsnä pelkästään tapahtuman aikana, vaan tapahtuma taltioidaan ja sitä voi muistella jälkikäteen niin tapahtumassa vierailijat, kuin muutkin asiakkaasi. Näin unohtumatonta kokemusta voidaan fiilistellä vielä uudestaan myöhemmin.

5 SYYTÄ VALITA AWORKS

1. Motivaatio

Työ on mielekästä silloin kun siinä on haastetta, joka vaatii taitojen ja kykyjen viemistä äärirajoille asti. Meidän koulutetut työntekijämme sopeutuvat uusiin ympäristöihin ja etsivät uusia ratkaisuja, joka mahdollistaa parhaan lopputuloksen saavuttamisen. Asetamme aina yhdessä asiakkaamme kanssa tavoitteet, joihin tähdätään. Tällöin tehdyllä työllä on aina merkitystä ja selkeä määränpää. Uusien ihmisten kontaktointi ja kohtaaminen vaatii sen, että siitä nauttii. Kaikki meistä eivät viihdy hiljaisessa toimistossa tietokoneen äärellä.

2. Myynnin kasvu

Olemme toimineet myynnin parissa yli 10 vuotta ja tiedämme, että oikealla asenteella ja määrätietoisella työskentelyllä päästään hyviin tuloksiin. Tiedämme että eri ihmisillä on eri tavat ostaa ja otamme sen aina huomioon työssämme. Me otamme selvää asiakkaasi tarpeista ja täytämme ne hänelle sopivimmalla tavalla. Tällöin myös asiakastyytyväisyys pysyy korkeana. Kenellekään ei tyrkytetä pakolla, mutta kaikkille annetaan mahdollisuus tutustua tuotteeseen tai palveluun.

3. Brändinäkyvyys

Syvät tunteet muistetaan parhaiten. Mitä asiakkaasi tuntee kun hän on kosketuksessa sinun brändisi kanssa? Meidän palvelumme perustuvat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseen. Säännölliset ja onnistuneet tapahtumat kohderyhmien luona pitävät huolen, että brändi jää mieleen positiivisesti. Hyvän olon tunnetta ei helpolla unohdeta.  

4. Tehokkuus

Hyvin suunnitellut tapahtumat varmistavat sen, että olemme kentällä oikeaan aikaan. Tekeekö kohderyhmäsi eniten ostoksia viikonloppuisin? Tällöin pidämme huolen, että viikonloppuisin näkyvyys on mietitty myös alueellisesti. Kohdistetaan resurssit oikeaan aikaan oikeassa paikassa, jolloin saamme kontaktoitua enemmän asiasta kiinnostuneita ihmisiä. Näin ollen teidän työntekijät pääsevät keskittymään niihin asioihin, missä he ovat hyviä ja mistä he nauttivat. Monesti huomaa että halutaan “säästää” ja siitä syystä laittaa omat työntekijät, tai jopa yrityksen omistajat paikalle. Tämän kuitenkin huomaa kun kokeilee. Koulutamme työntekijämme juuri niin kuin itse haluatte. Saatte kauttamme yrityksellenne työntekijän vaikka yhdeksi päiväksi, ilman kalliita ja vaikeita rekryprosesseja sekä työntekijöiden sitouttamista. Myynti muuttuu, ihmiset muuttuvat. Meidän fokuksemme keskittyy siihen että pysymme aallonharjalla. Miksi käyttäisitte sitä arvokkainta, eli aikaa johonkin asiaan minkä voisitte ulkoistaa kustannustehokkaasti. Tähänkin pätee vanha sanonta: jos et kokeile, et tiedä.

5. Helppous

Työnteko on miellyttävämpää kun siinä on hieman haastetta. Ostamisessa taas suositaan helppoutta. Meidän palvelut joustavat aina asiakkaan tarpeen mukaan. Voimme olla mukana suunnittelemassa koko projektia tai auttaa vaan siinä kohtaa, missä tarvitsette apua. Päätös on aina loppukädessä teidän. Teidän tarvitsee vain sanoa, että mitä haluatte saavuttaa promootiosta ja mihin kohtiin tarvitsette apua. Me hoidamme loput. Pystymme suorittamaan palvelun “avaimet käteen” periaatteella, jossa saa itselleen/yritykselle kokonaisvaltaisen paketin. Monessa tapauksessa saattaa olla että asiakas haluaa lähteä “kevyemmin” mukaan, jolloin pystymme tarjoamaan myös pienempiä paketteja.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖSI MEILLE!